Arnemoen Gard

En arena for musikalsk, kulturelt og sosialt påfyll!

Måndag (N) 27.04.19

Måndag spiller drivende telecasterrock i americanasjangeren på klingende valdresdialekt. Forkjærligheten for norske tekster og solide rockelåter har resultert i de kritikerroste utgivelsene "Angrepsklar" og "Arving". Som inspirasjonskilder oppgir bandet artister som Hellbillies, Dum Dum Boys, Stein Torleif Bjella, Daniel Kvammen, Ryan Adams, Wilco, Son Volt, The Bottle Rockets og Drive By Truckers.


Eliot Bronson (US) 03.05.19

Eliot Bronson er en artist vi vil få høre mye fra i årene som kommer. De to siste platene hans "Eliot Bronson" og "James", er produsert av superprodusent Dave Cobb (som blant annet produserte Jason Isbell sin "Southeastern"), og redaktør Jan Eiesland i musikkbloggen Dust Of Daylight kåret "James" til årets beste album i 2017. Du trenger ikke å være blodfan av Americana for å falle for Bronsons herlige melodier og gode tekster - og ikke minst - den enorme stemmen.

Peanøtthjerneforbundet (N) 04.05.19

En hyllest til Jokke & Valentinerne.    

Jerry Leger & The Situation (C) 16.05.19

Det er med stolthet og stor glede vi kan meddele at Jerry Leger & The Situation er tilbake i Europa og Arnemoen. Dette fantastisk hyggelige kanadiske bandet byr på elleville rockelåter, humor og stemning, gode countrylåter med tankevekkende tekster, smektende ballader som får hjertet til å svi, og en spilleglede og formidlingsevne som de fleste band kan misunne dem.

Arnemoen 2019 -              fredag 31.mai og lørdag 1. juni

Fredag 31.05.19:

De Musikalske Dvergene

Quarter Wolf

The Contenders

Few Dollars More


Lørdag 01.06.19:

Zitherman

Levi Henriksen & Babylon Badlands

Desertõr

El Cuero


Åpningstider: 18-02

Alle rettigheter!


Vélkomé té gards!

Sneaky Bones (US) 24.05.19

Multiinstrumentalist og låtskriver Matthew Bean tar med sitt Sneaky Bones fra Seattle og kommer tilbake til Arnemoen med sin finstemte Americana.
The Reputations (US) 13.06.19

The Reputations kommer fra Austin, Texas og har gitt ut de kritikerroste albumene "Begging For More" (2017) og "The Exiter" (2018). Dette er Power soul med masse spilleglede og fantastiske vokalharmonier.

HALM (S) 17.07.19

HALM er et country-/americanaband fra Umeå i Sverige. Johanna, Lisa, Maja, William og Gustav har spilt sammen siden 2009 og er et fantastisk liveband. I 2017 ga de ut sitt første album "Raised By The Fire" til strålende kritikker.

Borgar Storebråten (N) 25.05.19

Stjerneskuddet Borgar Storebråten ga i fjor ut debutalbumet "The Road To Revelation" og anerkjente musikkjournalister i "The Wilhelmsens" og "Mitt liv som Erik" kåret dette til fjorårets beste norske plateutgivelse. Borgar skriver fengende Americana-låter, har med seg fantastiske musikere og er spådd en lysende fremtid.Vimarida (N) 06.07.19

Vimarida spiller folk-/visepop og sprang ut fra en studentduo som traff hverandre for vel 10 år siden på Evenstad i Stor-Elvdal, så føler alle en sterk tilhørighet til bygda der det hele startet. Debutalbumet "Home" kom i 2015 og fikk god mottakelse. I vinter slapp de den nydelige oppfølgeren "Din egen vei" og norske tekster kler dette stemningsfulle bandet aldeles utmerket.

Captain Kill (N) 15.08.19

Det Hønefossbaserte bandet Captain KIll er en hardtslående trio som spiller tight og elegant rock'n'roll med stilige lydeffekter og knalltøff vokal. De har akkurat sluppet sin andre langspiller, "Monkey Metall Thunder", og har med den besfestet sin posisjon som et av Norges for tiden mest spennende band.